Zwart-zilver

Lange zwarte lussen door je oor, met witte Keshi pareltjes maar kort of half-lang kan ook.

Vertel me hoe je ze wenst en ik maak ze voor je. (onderstaande uitvoering kost €125,-)

It’s only ‘Rock & Roll’

Elke dag op je iPhone maakt de wereld saai en voorspelbaar, de natuur maakt er tenminste een feestje van met steeds nieuwe hoogtepunten. Wat vind je van deze feestvierders: Torpedo parels en over-sized Keshi klaar voor de dansvloer.

Achteloos mooi

Zo zijn mijn sieraden bedoeld: deze bronzen oorhangers zijn makkelijk om te dragen, passend bij een avondjurk maar ook bij een spijkerbroek en ze zijn tijdloos.

Deze sieraden maak ik met verschillende soorten parels, ook precies naar jouw wens of voorkeur. Prijs vanaf €140,-

Custom-made!

Dit sieraad is in opdracht gemaakt. Een armband voor een heer bestaande uit echte tahitiparels, in leer geplaatst met een sluiting van buffelhoorn.

Dat kan dus ook!

Oorringen in brons

Deze oorringen zijn gemaakt van massief brons. Ze zijn volledig met de hand gemaakt, gehamerd en behandeld met een speciale was waardoor zij hun prachtige kleur vasthouden. Ook voorzien van een stoppersluiting van massief brons.

Leverbaar in verschillende maten met én zonder parel. Vanaf €125,-

 

Waar komt de naam “de Parel van Karel” vandaan?

Karel de eerste was Koning van Engeland en leefde van 1600-1649.

Hij was een eigenzinnige man met een totaal eigen stijl van leven en regeren én hij droeg zijn leven lang een grote barokparel in zijn linkeroor.

Karel vond dat hij het beste alleen kon regeren en stuurde zijn parlement tot twee keer toe naar huis. Dat kwam hem duur te staan: hij werd afgezet en uiteindelijk onthoofd! Zelfs op het schavot weigerde hij zijn parel af te doen en deze is voor altijd verdwenen… of misschien niet?

Ik breng de Parel van Karel terug als symbool van een eigenzinnig sieraad: stoer en achteloos mooi.


“Karel de Eerste” ook wel “Charles the First”