Sieraden

Hieronder een aantal voorbeelden van sieraden die ik de laatste tijd gemaakt heb. Elk sieraad is een unikaat, dat wil zeggen dat ik nooit twee keer exact hetzelfde kan maken, alleen al omdat ik werk met barokke grillige onvoorspelbare parels die alleen de natuur zo kan bedenken.


Kasumi parels, bekend om hun intense kleur en de rimpels in de huid die van elke parel een karaktervol en uniek juweel maken. Deze zijn gemonteerd op bronzen oorhangers met bronzen manchetten, prijzen vanaf 150,-.


Natuurlijk roze druppelvormige Barok parels aan lange lussen in “Rolled-Gold” gehamerd voor extra veerkracht, prijs €125-.


Deze zijn geleverd aan een cliënt: roomwitte langwerpige parels aan bronzen oorstekers. Deze parels zijn onvoorspelbaar van vorm en kleur en bestaan in aubergine en goudtinten. De prijs van een dergelijk sieraad is vanaf €175,-


Echt en natuurlijk groene Tahiti parels met een diep luster, de ringen op de parel gaan prachtig over in de bronzen manchetten die onder de oorhangers gemonteerd zijn. Prijs €160,-.


Deze parels zijn van brons: een echte Keshi parel is als model gebruikt voor een gietmal waarmee het mogelijk werd om de unieke vorm in brons vast te leggen. Bevestigd aan een zwart zilveren haakje wordt het een stoer klein sieraad met een heel eigen gezicht. Prijs €125,-


Sierlijke oorhangertjes met mini Keshi parels en kleine edelsteentjes, €95. 


Keshi parels in regenboogtinten gemonteerd met een facet geslepen granaatje op “Rolled-Gold” montures. Prijs vanaf €120,-.


Bronzen ringen met nieuwe parels in prachtige natuurlijke tinten. De bovenste is een pistache kleur Tahiti parel, de onderste een lila tint Edison parel. Deze ringen vanaf €175,-.


Handgemaakte bronzen oorstekers met een doorsnede van circa 30mm en bronzen stoppers achter het oor. Prijs €125.


Oversized bronzen oorringen uit 1 stuk, handgemaakt met bronzen stoppers voor achter het oor. Prijs €155,-.


Handgemaakte oorhangers met geringde Tahiti parels met een natuurlijk grijsgroene kleur, gemaakt om kort onder het oor te dragen. Prijs €160,-.


Top kwaliteit Edison parels, iets Barok met een warme rossige gloed. De montures zijn van “Rolled-Gold” met bronzen manchetten. Prijs €155,-.


Lange bronzen oorhangers met oversized Edison parels in prachtige diepe kleuren, iets verschillend van tint maar toch prachtig passend bij elkaar. €165,-.


Eenvoud op zijn mooist. Dit zijn kleine barokke Keshi parels in lila tinten op kleine vaste oorhaakjes waarbij de parels kort onder het oor komen te hangen. Prijs €95,-.


Grijze Keshi parels aan monturen in “Rolled-Gold” handgemaakt en gehamerd voor extra veerkracht. (Vanaf €95,-)


Oorringen in “Rolled-Gold” met mini Keshi parels en roze Saffier, facet geslepen. In verschillende uitvoeringen vanaf €125,-


Deze oorringen worden met de hand gemaakt en gehamerd voor extra veerkracht en voorzien van kleine edelsteentjes en keshi pareltjes.
Ze bestaan in verschillende uitvoeringen vanaf €145,- per paar.


Rosé rolled-gold oorhangers met Keshi parels en bloedkoraal.
In verschillende uitvoeringen vanaf €165,-


“Tribal” bronzen oorstekers met Keshi parels. Deze oorsieraden zijn niet bepaald onopvallend maar staan prachtig en kunnen uitgevoerd worden met de meest verschillende soorten parels. Dit model kost €145,-


Barokke parels aan lange lussen. Ik blijf ze maken steeds weer in nieuwe en andere uitvoeringen. Deze hierboven hebben een prijs vanaf €110,-.


Deze zijn gemaakt voor een klant maar maken ook deel uit van de collectie. Leverbaar met verschillende soorten parels en/of edelsteentjes.
Vanaf €175,-


Nieuw! Dit is het eerste ontwerp in bronzen ringen met Tahiti parels of Zuidzee parels. Makkelijk draagbaar en tegelijkertijd stoer en elegant. De prijs is afhankelijk van de uitvoering en de parel. Vanaf €150,-


Oversized Tahiti parel in pistache groen aan een groen lederkoord dat verstelbaar is en zowel kort als lang gedragen kan worden. Dit sieraad is leverbaar met verschillende tinten parels (ook rosé en ivoor) gecombineerd met verschillende kleuren leer. Prijs vanaf €275,-


Lange bronzen oorhangers met Tahiti parels in natuurlijke tinten grijs en groen, wisselende collectie afhankelijk van de parels die beschikbaar zijn met een startprijs van €225,-


Classics maar dan wel op een heel eigen manier. Deze oorhangers zijn uitgevoerd met Barokke “freshwater” parels in een lila tint maar worden ook gemaakt met roomwitte parels en zelfs met Tahiti parels. Het paar op de foto kost €145,-


Tijdloos en uitgevoerd in 14-karaats goud. Deze sieraden worden op maat gemaakt voor elke klant, lengte en parel in overleg en precies naar wens.
Prijs vanaf €325,-


Oversized Barokparels in goudtint en gemonteerd op rolled-gold oorhangers met een bronzen manchet. Deze oorhangers kunnen met verschillende kleuren en groottes van parels geleverd worden, prijs vanaf €145,-


Oorstekers in brons, zacht geschuurd en voorzien van licht barokke “freshwater” parels in een aubergine tint. Deze oorstekers kunnen met verschillende soorten parels geleverd worden, prijs vanaf €160,-


Licht lila maar behoorlijk barok zijn deze Keshi parels aan montures in ‘Rolled Gold’. De kleur is natuurlijk! (vanaf €95,-)


Oorstekers in brons met grote roomwitte Keshiparels (€295,-)


Keshiparels gewikkeld in montures van ‘Rolled Gold’ (vanaf €95,-)


Auberginekleur Keshiparels met granaatjes (€125,-)


Lange lussen door het oor met roomkleurige Keshiparels (vanaf €120,-)


Keshiparels met een barok karakter (vanaf €95,-)Barokparels aan leren koordjes (vanaf €95,-)


Keshiparels aan handgemaakte montures (vanaf €75,-)


Armband én collier met keshiparels en edelstenen (dit betreft een unikaat, een dergelijke armband kan ik samenspraak maken op de gewenste lengte en in de gewenste samenstelling van parels en edelstenen.
De prijs is vanaf ca. €250,-)Collier met keshiparels en tourmalijn (€175,-)


Lichtgrijze barokparels aan handgemaakte rolled gold oorringen.
(vanaf €125,- )


Lange bronzen oorhangers met grote barokparels. Wisselende collectie met een prijs vanaf €145,-


Keshiparels gewikkeld in oorhangers “Gold-Filled” (€95,-)


Tahitiparels aan leren koordjes met parelmoer, op maat gemaakt voor een klant maar wel weer opnieuw leverbaar met parel naar keuze. Het collier kost €150,- in de afgebeelde uitvoering.

Voor mijn allernieuwste nieuwste sieraden kunt u even kijken op mijn Instagram:


https://www.instagram.com/deparelvan/